Andros Blaascentrum

Afspraak maken Kliniek vinden

Instructies MijnAndros

MijnAndros is uw persoonlijke dossier dat u online kunt inzien. In uw dossier vindt u een overzicht van uw afspraken en kunt u uitslagen van onderzoeken inzien. Gewoon vanaf huis op een computer. 

Inloggen in MijnAndros

Heeft u een afspraak bij onze kliniek? Dan ontvangt u per e-mail een uitnodiging om in te loggen in uw online dossier. Zodra u onze uitnodiging heeft ontvangen kunt u inloggen.

Ga naar https://mijn.andros.nl/, u krijgt nu onderstaand scherm te zien. In dit scherm kunt u inloggen met uw DigiD of met de gegevens die in de uitnodiging staan. Als u inlogt met de gegevens uit de mail klikt u op ‘Ik heb geen DigiD’, daarna vult u onderstaande gegevens in:

 • Gebruikersnaam: vul hier uw e-mailadres in
 • Wachtwoord: vul hier het wachtwoord in dat in de uitnodiging staat.

Als u het wachtwoord kopieert let er dan op dat u niet per ongeluk een spatie mee kopieert, u krijgt dan namelijk een foutmelding.

MijnAndros Inlogscherm Andros Clinics

U kunt er ook voor kiezen om in te loggen met uw DigiD, u logt dan op uw gebruikelijke manier in met DigiD. Dit kan via de DigiD app of met een SMS controle. Zie afbeelding hieronder.

 

Mijn Andros Inloggen via digid app Andros Clinics

 • Nadat u voor de eerste keer bent ingelogd krijgt u de voorwaarden te zien. Lees de voorwaarden door en klik daarna op accepteren en  vervolgens op ‘Verder’.

MijnAndros Voorwaarden Accepteren Andros Clinics

 • Vervolgens moet u uw account met uw BSN nummer bevestigen. Let erop dat u geen punt invult aan het einde van het nummer. Als uw BSN nummer met een 0 begint hoeft u de 0 niet in te vullen.

MijnAndros BSN Invullen Andros Clinics

 • Tenslotte verandert u uw wachtwoord in een wachtwoord dat u makkelijk kunt onthouden. Klik daarna op ‘Verder’.

MijnAndros Verander Wachtwoord Andros Clinics

Tweefactor authenticatie

Wilt u een extra controle per sms ontvangen? U kunt dit telefonisch of aan de balie aan de secretaresse doorgeven, zij kan dit voor u aanzetten.

 

Inloggen in MijnAndros

Uw dossier gebruiken

Home

MijnAndros Startscherm Andros Clinics

Op het startscherm (home) staat informatie voor u klaar zodat u in één oogopslag kunt zien:

 1. wanneer uw eerstvolgende afspraak bij Andros | Gynos is, en
 2. of er nog vragenlijsten openstaan die u moet invullen voor uw volgende afspraak

Daarnaast ziet u altijd:

3. uw persoonsgegevens;
4. uitloggen

Hoofdmenu

MijnAndros Hoofdmenu Andros Clinics

In de zwarte horizontale balk, staat het hoofdmenu. In het hoofdmenu staan de verschillende onderdelen van uw dossier:

 • Mijn gegevens: een overzicht van uw persoonlijke gegevens en de gegevens van uw huisarts. Ook kunt u hier uw wachtwoord wijzigen en uw basisgegevens downloaden.

 

 • Vragenlijsten: vragenlijsten die u nog moet invullen en de door u ingevulde vragenlijsten. Ingevulde vragenlijsten kunt u niet meer wijzigen.

 

 • Agenda: overzicht van al uw afspraken, zowel toekomstige als afspraken uit het verleden.

 

 • Documenten: alle documenten die betrekking hebben op uw behandeling(en):
  • Brieven aan uw huisarts
  • Uitslagen zoals MRI beoordelingen

 

 • Communicatie: overzicht videoconsulten die u met uw behandelend arts heeft gevoerd.

 

 • Contacten: overzicht van uw contactpersonen, voor zover bij ons bekend.

 

 • Medicatie: overzicht van uw medicatie zoals die is voorgeschreven door uw behandelend arts van Andros | Gynos. Als u toestemming heeft gegeven aan uw apotheek om uw medicatie te delen dan vindt u deze ook terug in dit overzicht. Overzicht niet correct? Onder dit tabblad kunt u een wijziging aanvragen.

 

 • Logboek: overzicht welke medewerkers van Andros | Gynos toegang hebben gehad tot uw dossier. Vanwege de privacy van onze medewerkers ziet u alleen het nummer van de medewerker.

Uw dossier downloaden

Wilt u uw complete dossier downloaden? Dit kan door verschillende bestanden vanuit het hoofdmenu te downloaden:

 • Mijn gegevens: hier kunt u uw patiëntgegevens downloaden.
 • Agenda: download hier een overzicht van al uw afspraken.
 • Medicatie: hier download u een overzicht van uw medicatie.
 • Documenten: hier kunt u elke brief en uitslag apart downloaden.

Gegevens wijzigen

Wilt u uw gegevens wijzigen? In uw dossier kunt u zelf uw wachtwoord wijzigen en een verzoek insturen om uw medicatiegegevens te wijzigen.

Eenvoudige wijzigingen die niet medisch van aard zijn kunt u telefonisch doorgeven. Wij zullen voordat wij gegevens wijzigen altijd eerst een aantal persoonlijke vragen aan u stellen om er zeker van te zijn dat we de juiste persoon spreken. Het wijzigen van uw e-mailadres en telefoonnummer is alleen mogelijk op de kliniek nadat u zich heeft geïdentificeerd.

MijnAndros veilig gebruiken

Wij gaan op een veilige manier om met uw (online) gegevens, zoals dat in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) staat. U kunt zelf bijdragen aan een veilig gebruik van MijnAndros:

• Log uit op het moment dat u MijnAndros niet actief meer gebruikt en sluit daarna de browser.
• Ga zorgvuldig om met afdrukken die u maakt van uw gegevens in MijnAndros.
• Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn strikt persoonlijk. Bewaar deze daarom op een veilige plek.
• Sla uw gebruikersnaam en wachtwoord niet op in uw computer of browser. Dit betekent namelijk dat iedereen die toegang heeft tot uw computer, ook uw inlognaam en wachtwoord kunnen vinden en kunnen inloggen in uw MijnAndros.
• Gebruikt u draadloos internet? Zorg er dan voor dat u gebruikmaakt van een beveiligde verbinding. Openbare netwerken zijn niet beveiligd.

Vragen?

Heeft u na het lezen van de instructie nog vragen? Neem dan gerust contact op met het contactcentrum van Andros Mannenkliniek via telefoonnummer 026 – 389 17 53 of e-mailadres info@andros.nl.

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Andros Blaascentrum is:

 

 • zorg voor de blaas
 • zeer ervaren specialisten
 • veel tijd voor uitleg en overleg
 • vriendelijke sfeer
 • direct persoonlijk behandelplan

 

Nieuws

Onze klinieken en corona

Op deze pagina vindt u informatie over welke gevolgen corona heeft op onze zorgverlening. Onze zorgverlening wordt continu aangepast aan de actuele stand van zaken op het gebied van corona.  Afspraken maken blijft mogelijk U kunt ons telefonisch bereiken voor het...

Nu ook in Arnhem: Andros Blaascentrum

Andros Blaascentrum heeft nu ook een vestiging Arnhem. De afgelopen jaren is Gynos uitgegroeid tot dé kliniek voor vrouwen met urologische problemen. De kliniek in Arnhem is er speciaal voor vrouwen met een overactieve blaas, terugkerende blaasontstekingen of...

Sterilisatie voor Mannen bij Andros: www.sterilisatieklinieken.nl

Een nieuwe website met antwoord op alle vragen over sterilisatie van mannen: www.sterilisatieklinieken.nl . Andros Mannenkliniek heeft deze informatieve website ontwikkeld omdat steeds meer mannen kiezen voor een sterilisatie door een van onze ervaren urologen. Een...

Onze orthomoleculair therapeut: Iris van Ommeren

"Ik geloof dat een behandeling alleen succesvol kan zijn wanneer oorzaken van klachten helder in beeld zijn. Een zo optimaal mogelijke leefstijl zie ik als de basis voor het verkrijgen én het behouden van een goede gezondheid met voldoende energie en kracht”. Aldus...

ZorgkaartNederland biedt transparantie over zorg

In 2019 bestaat ZorgkaartNederland 10 jaar. Daarom kijken we dit jaar in een aantal artikelen terug op deze jaren. En natuurlijk komt er een blik op de toekomst! Deze keer: wat levert ZorgkaartNederland zorgorganisaties op? We vroegen het drie instellingen. "Wij zijn...

Nieuwe arts: Dick Janssen

Aangenaam dat ik me middels deze nieuwsbrief mag introduceren. Mijn naam is Dick Janssen en ben sinds januari 2019 bij onze klinieken werkzaam als arts. Samen met dr. Erik Arendsen richt ik me op de BPS-IC (Blaaspijn Syndroom – Interstitiële Cystitis) patiënten waar...

Onderzoek naar verschillen tussen mannen en vrouwen in veroudering

Het RIVM en de Vrije Universiteit (VU) gaan onderzoek doen naar verschillen tussen mannen en vrouwen in veroudering. In veel Westerse landen leven vrouwen langer dan mannen, maar met meer ongezonde levensjaren. Het onderzoek moet antwoord geven op de vraag wanneer...

Bedankt voor uw begrip

Graag bedanken wij u voor uw begrip en uw geduld. In april zijn we overgestapt naar een nieuw EPD (elektronisch patiëntendossier) met een klantportaal. Helaas ging dat niet zonder slag of stoot en leverde dat tijdens uw bezoek aan de kliniek soms vertragingen op. We...

Seks en ouder worden in onderzoek “Seksuele gezondheid in Nederland 2017”

Rutgers Kenniscentrum publiceerde "Seksuele gezondheid in Nederland 2017", een grootschalig representatief onderzoek naar de seksuele gezondheid van volwassenen van 18 tot 80 jaar in Nederland. Welke bevindingen deden zij over seks en ouder worden? Seksueel actief...

Blaaspijn spreekuur nu ook in Baarn

In 2016 zijn Andros Clinics en Andros Blaascentrum (voorheen Andros Mannenkliniek en Gynos Vrouwenkliniek) in Den Haag gestart met het bekken blaaspijn spreekuur. Speciaal voor patiënten (mannen en vrouwen) met het Pijnlijke Blaas Syndroom / Interstitiële Cystitis....

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief