Ervaringen en waarderingen

Omdat transparantie bij Andros hoog in het vaandel staat, publiceren we alle resultaten van onderzoek naar cliënttevredenheid.

Onderzoek cliënttevredenheid

 AndrosNL*
Informatie-
voorziening
8,78,2
Bejegening
door arts
9,08,6
Behandeling8,78,5
Nazorg8,58,2
Totaalindruk
kliniek
8,98,6
NPS6350

In de tabel vindt u resultaat Andros gemeten over 2020 versus NL* =  klinieken in Nederland, conform Benchmark KliniekenMonitor gepubliceerd juli 2021.

logo zkn Keurmerk

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Gemiddelde waardering op ZorgkaartNederland: 8.9

Andros Blaascentrum Bekijk 58 waarderingen

Lees de 25 meest recente reviews

Prima kliniek. Rust.Er is veel aandacht voor je klachten. Alle onderzoeken vinden op 1 moment plaats. Bekijk deze review van 2 december 2022

9.2

ER word naar je geluisterd, men neemt ruim de tijd voor de behandeling, kundige behandelaars. Bekijk deze review van 1 december 2022

9.5

Vorige week ben ik door uroloog van Vierssen Trip aan mijn prostaat geopereerd middels de Holep Laserbehandeling. Een groot compliment aan... Bekijk deze review van 7 november 2022

10

Dr Naderi is zeer communicatief en duidelijk. Prettig om door hem behandeld te worden. Bekijk deze review van 10 oktober 2022

10

Bij mij de HoIEP operatie uitgevoerd in feb 2022 ,operatie zeer prettig verlopen voor mijn , om 15:00 u geholpen en... Bekijk deze review van 29 april 2022

9.4

Heel attend. Voelde me gehoord Bekijk deze review van 27 maart 2022

9.5

Ongelooflijk geruststellend voor flinke ingreep. Zeer vakkundig en patiënt gericht tijdens behandeling. Alle tijd en aandacht. Het hielp mij er extra... Bekijk deze review van 7 februari 2022

10

Wordt goed aandacht besteed aan de aandoening. Kunt jezelf zijn.vriendelijk en correct wordt snel geholpen door uroloog. Bekijk deze review van 13 december 2021

8.7

Ik kom al jaren bij de ANDROS kliniek en heb uitstekende ervaringen. Nu met Dr. Kil. Een top specialist (Uroloog). Legt... Bekijk deze review van 1 augustus 2021

9

Niets aan toe te voegen Bekijk deze review van 2 juli 2021

10

Sinds 2015 onder active surveillance gestaan voor een klein traag groeiende tumor in de prostaat. Twee keer per jaar werd een... Bekijk deze review van 1 juli 2021

9

Ik ben ruim vijf jaar onder behandeling geweest. Altijd keurig geholpen. Blij dat er een juiste diagnose is gesteld! Nu geen klachten meer,... Bekijk deze review van 1 juli 2021

8.9

Bij Gynos werden mijn blaas,- en pijnklachten uitgebreid besproken. Er werd in overleg een behandelplan opgesteld en dat werd regelmatig geëvalueerd.... Bekijk deze review van 29 april 2021

10
8.3

Dr. Kil, een bijzondere Uroloog met het hart op de juiste plaats. Geïnteresseerd, luistert goed, legt goed uit als je vragen... Bekijk deze review van 31 maart 2021

9.8

Dr. Armeanu was inmiddels op de hoogte van mijn urologische problemen. Als "you never know" wordt in de Gynos Kliniek gekeken... Bekijk deze review van 23 maart 2021

8.5

Ik was wel erg zenuwachtig omdat ik erg last van mijn blaas heb. Maar ze waren erg aardig zeker de verpleegkundige... Bekijk deze review van 15 maart 2021

9

Zeer vriendelijk en betrokken zorgverleners geven veel vertrouwen en hoop op herstel. Bekijk deze review van 6 januari 2021

9.3

Geweldige mens, geweldige specialist, geweldige doctor. Na meer dan 10 jaar zoeken naar een diagnose, over een oplossing niet gesproken, eindelijk... Bekijk deze review van 6 januari 2021

9.7

Mevr. M.C. Armeanu heeft bij ons een goede indruk gemaakt. Ze wist goed door te vragen en een behandel plan te... Bekijk deze review van 14 december 2020

8.2

Er wordt gekeken naar alles wat van invloed kan zijn op de aandoening wat een betere behandeling oplevert en daarmee ook... Bekijk deze review van 30 september 2020

8.7

Top kliniek voor IC/BPS. Alle aandacht, begrip en deskundigheid. Bekijk deze review van 29 september 2020

9.9

Deskundig onderzoek en behandeling. Vriendelijke mensen. Bekijk deze review van 17 juli 2020

10

Ik ben heel tevreden over de behandelmethodes en ben van mijn klachten af. Alleen wil ik U erop wijzen dat ik hoogstwaarschijnlijk... Bekijk deze review van 25 juni 2020

10

Daar ik als patiënt te veel pijn had en te ziek was , ook te passief was, heb ik zelf onvoldoende... Bekijk deze review van 26 mei 2020

9.1
Lees meer waarderingen over Andros Blaascentrum op ZorgkaartNederland

Onze specialisten

Carel Jan van der Heide

Bekkenfysiotherapeut
Carel Jan van der Heide Bekkenfysiotherapeut

Dr. Paul Kil

Medisch directeur en Uroloog

Prof.dr. Frans Debruyne

Oprichter Andros, Medisch Adviseur en Uroloog
Prof. dr. Frans Debruyne Uroloog Oprichter Andros Clinics

Ria Pothoven

Verpleegkundig consulent blaaspijnsyndroom
Ria Pothoven Urologisch Consulent Blaaspijnsyndroom

Marina Peters

Verpleegkundig consulent blaascentrum
Marina Peters verpleegkundig consulent bij Andros Blaascentrum

Jet Buschgens

Bekkenfysiotherapeut
Jet Buschgens Bekkenfysiotherapeut

Neem contact met ons op