Onze belofte aan u

Met onze 5 beloftes weet u wat u van ons blaascentrum kan verwachten:

  1. Excellente zorg voor de blaas
  2. Zeer ervaren artsen
  3. Veel tijd voor uitleg en overleg
  4. Vriendelijke sfeer
  5. Direct persoonlijk behandeladvies

Excellente zorg voor de blaas

Ons blaascentrum staat voor de beste medische zorg waarbij de cliënt centraal staat. In onze klinieken kiezen we ervoor om specialist te zijn voor specifieke klachten en aandoeningen. Zoals blaaspijnsyndroom, overactieve blaas, blaasontstekingen en incontinentie. We werken met multidisciplinaire teams met urologen, artsen gynaecologen, gespecialiseerde verpleegkundigen, een bekkenfysiotherapeuten en diëtist. Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we de juiste behandeling op het juiste moment adviseren en krijgt u de beste zorg.

Zeer ervaren specialisten

In onze klinieken werken zeer ervaren specialisten. Deze specialisten hebben zich toegelegd op de specifieke behandelingen en onderzoeken die in ons blaascentrum worden uitgevoerd. Hierdoor hebben zij een grote ervaring en expertise opgebouwd. De specialisten kiezen voor onze klinieken omdat ze meer tijd en aandacht aan u kunnen besteden.

De specialisten zijn onafhankelijk en kijken alleen naar het belang van de patiënt. Zij begrijpen dat ook klachten die niet acuut levensbedreigend zijn, wel een grote impact hebben op uw kwaliteit van leven. Al onze specialisten zijn aangesloten bij de erkende wetenschappelijke (beroeps-)verenigingen. Bekijk onze specialisten

Veel tijd voor uitleg en overleg

Plasklachten en blaasproblemen zijn zeer vervelende aandoeningen. Niet in de laatste plaats omdat het vaak niet makkelijk is hierover te praten. Ons blaascentrum onderscheidt zich van andere ziekenhuizen door de ruime tijd en aandacht die de verpleegkundigen en specialisten aan de cliënt kunnen geven.

Onze specialist geeft een onafhankelijk advies. Hij of zij bespreekt alle mogelijke behandelingen, ook van behandelingen die we zelf niet aanbieden. De arts legt u helder en eenvoudig uit wat er medisch mogelijk is, en wat de afwegingen zijn tussen de verschillende behandelmogelijkheden. Uiteraard geeft hij ook zijn eigen advies. Op basis van uw behoefte en een zorgvuldige afweging kan een optimaal behandelplan worden opgesteld. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Vriendelijke sfeer

U bent bij ons in een kliniek zonder dat u voelt dat u in een kliniek bent. Uiteraard zijn er behandelkamers, verpleegkundigen en specialisten, maar de sfeer, inrichting en instelling van alle medewerkers zijn er op gericht uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze klinieken hebben het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk.

Bekijk reviews van cliënten

Direct een persoonlijk behandelplan

Doordat u goed voorbereid komt, de verpleegkundigen en specialisten ruime tijd hebben, en mogelijke basisonderzoeken meteen uitgevoerd kunnen worden, krijgt u in één bezoek een volledige diagnose en behandeladvies.

Deze efficiënte aanpak begint al bij een goede voorbereiding. We vragen u vooraf al veel gegevens in te vullen. Tijdens het bezoek kan er dus direct op de problemen ingegaan worden.

Onze specialisten

Jet Buschgens

Bekkenfysiotherapeut
Jet Buschgens is bekkenfysiotherapeut voor Andros Blaascentrum

Dr. Paul Kil

Medisch directeur en Uroloog

Prof.dr. Frans Debruyne

Oprichter Andros, Medisch Adviseur en Uroloog
Prof. dr. Frans Debruyne Uroloog Oprichter Andros Clinics

Ria Pothoven

Verpleegkundig consulent blaaspijnsyndroom
Ria Pothoven Urologisch Consulent Blaaspijnsyndroom

Marina Peters

Verpleegkundig consulent blaascentrum
Marina Peters verpleegkundig consulent bij Andros Blaascentrum

Neem contact met ons op

Nieuws