Alleen bij spoed

Indien u last heeft van complicaties na een invasief onderzoek of een invasieve ingreep uitgevoerd bij Andros, neem dan direct contact met ons op via 026 389 0682

Gebruik dit nummer uitsluitend als er sprake is van een spoedgeval. Dit nummer is 24×7 bereikbaar. De telefoniste zal u rechtstreeks in contact brengen met uw behandelend arts.

Binnen 48 uur: via spoednummer 026 389 0682

Bij een complicatie binnen 48 uur na de ingreep neemt u direct contact op met het spoednummer 026 – 389 06 82 van Andros Clinics. Dit telefoonnummer is 24×7 bereikbaar. De telefoniste zal u rechtstreeks in contact brengen met uw behandelend arts.

Hoe neemt u contact op na 48 uur?

  • Bij een complicatie meer dan 48 uur na de ingreep en binnen openingstijden, neemt u direct contact op met het algemene nummer 026 389 1753 van Andros Clinics. We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • Bij een complicatie meer dan 48 uur na de ingreep en buiten openingstijden van Andros, verzoeken wij u direct contact op te nemen met de dichtstbijzijnde huisartsenpost en u daar te melden voor onderzoek en of behandeling. U krijgt na de ingreep een brief mee waarin voor de huisartsenpost staat uitgelegd welke ingreep u heeft ondergaan.

Algemene vraag of een niet spoedeisende klacht?

Vriendelijk verzoek: gebruik dit nummer als er sprake is van een spoedgeval zoals hierboven beschreven. Voor vragen over lichte, niet spoedeisende klachten of algemene vragen naar aanleiding van uw ingreep, verzoeken wij u het reguliere telefoonnummer 026 389 1753 te gebruiken.

Onze specialisten

Jet Buschgens

Bekkenfysiotherapeut
Jet Buschgens is bekkenfysiotherapeut voor Andros Blaascentrum

Dr. Paul Kil

Medisch directeur en Uroloog

Prof.dr. Frans Debruyne

Oprichter Andros, Medisch Adviseur en Uroloog
Prof. dr. Frans Debruyne Uroloog Oprichter Andros Clinics

Ria Pothoven

Verpleegkundig consulent blaaspijnsyndroom
Ria Pothoven Urologisch Consulent Blaaspijnsyndroom

Marina Peters

Verpleegkundig consulent blaascentrum
Marina Peters verpleegkundig consulent bij Andros Blaascentrum