Nascholing blaaspijnsyndroom voor huisartsen met Erik Arendsen en Dick Janssen

Onze artsen Erik Arendsen en Dick Janssen spraken tijdens de webcast voor huisartsen: ‘De blaas huilt; wat is er loos? Over het herkennen van en handelen bij blaaspijnsyndroom / interstitiële cystitis’.

De geaccrediteerde nascholing trok veel belangstelling. Maar liefs 370 geïnteresseerden volgden de nascholing waarvan 85% huisartsen is en 6% huisartsen in opleiding.

We feliciteren ICP, de patiëntenvereniging voor blaaspijnsyndroom, met het initiatief en het daadwerkelijk voor elkaar krijgen van deze nascholing. Een nascholing die hard nodig is omdat uit onderzoek blijkt dat het helaas gemiddeld 5 jaar duurt voor dat een blaaspijnsyndroom patiënt de juiste diagnose krijgt.

Over het herkennen van blaaspijnsyndroom, het onderscheid met terugkerende urineweginfecties en de beste aanpak voor de huisarts wordt de geaccrediteerde webcast binnenkort ook gratis on demand aangeboden.

 

Bekijk geaccrediteerde online nascholing blaaspijnsyndroom on demand

Lees meer over blaaspijnsyndroom

Nascholing met Erik Arendsen en Dick Janssen van Andros Clinics als sprekers aan tafel over blaaspijnsyndroom

Drs. Erik Arendsen Uroloog
Auteur: Drs. Erik Arendsen is uroloog en de expert op het gebied van blaaspijnsyndroom en oprichter van Centrum voor Blaaspijnsyndroom
Laatste update: 2 mei 2022

Neem contact met ons op