Onze arts Dick Janssen spreekt tijdens live webcast ‘Blaaspijnsyndroom de baas’ voor urologen (i.o.), urogynaecologen, physician assistants, voorschrijfbevoegde verpleegkundig specialisten en bekkenfysiotherapeuten. Op dinsdag 18 mei 2021 van 20.00 tot 21.30 uur vindt deze gratis en geaccrediteerde webcast plaats.

In deze online nascholing is er uitvoerig aandacht voor het herkennen en diagnosticeren van patiënten met blaaspijnsyndroom. Met de laatste inzichten in en ontwikkelingen van de behandeling van blaaspijnsyndroom.

Diagnostiek en behandeling van patiënten met Blaaspijnsyndroom/Interstitiële Cystitis (BPS/IC) staan centraal tijdens deze live webcast. Blaaspijnsyndroom is een invaliderende en moeilijk behandelbare aandoening die de kwaliteit van het leven van mensen ernstig kan beïnvloeden. Het diagnosticeren van blaaspijnsyndroom kan soms jaren duren, wat kan leiden tot suboptimale behandeling. De diagnose stellen is lastig, omdat symptomen van blaaspijnsyndroom overeenkomsten vertonen met andere ziektebeelden, zoals een overactieve blaas, recidiverende urineweginfecties of endometriose.

In deze online nascholing is er uitvoerig aandacht aan het herkennen en diagnosticeren van patiënten met blaaspijnsyndroom. Met de laatste inzichten in en ontwikkelingen van de behandeling van blaaspijnsyndroom. Door deze praktische vertaling kunt u na de webcast het blaaspijnsyndroom beter herkennen en behandelen.

Aanmelden kan via https://www.mednet.nl/webcast/blaaspijnsyndroom/

Lees verder over blaaspijnsyndroom >

Neem contact met ons op 026 389 1753

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief