Youri Rietveld
Bekkenfysiotherapeut

Youri Rietveld Bekkenfysiotherapeut Andros ClinicsYouri Rietveld (BIG: 19910756604) werkt via Expertisecentrum Bekkenbodem als bekkenfysiotherapeut bij Andros. Hij heeft niet alleen veel ervaring met bekkenbodemklachten van vrouwen, maar ook bijzonder veel ervaring met bekkenbodemklachten bij mannen.

‘Samen met de patiënt kunnen we door het multidisciplinair samenwerken binnen Andros echt betere resultaten halen. Zeker omdat de specialisten ervaren zijn en veel tijd voor uitleg en overleg nemen.’ aldus Youri Rietveld.

Youri is ook gastdocent aan de Hogeschool Leiden op de opleiding fysiotherapie. Ter borging van de kwaliteit van zijn handelen is Youri Rietveld geregistreerd bij het keurmerk fysiotherapie onder de specialisatie bekkenfysiotherapie. Eerder behandelde Youri patiënten bij het Antonius Ziekenhuis en F-act Pelvic Pain Clinic.

Youri is een voorloper op het gebied van bekkenbodem gerelateerde klachten bij (top)sporters en return-to-activity trajecten bij vrouwen die opbouwen en revalideren van klachten na een zwangerschap.

Uitgebreid CV

Werkervaring

2020 – heden Bekkenfysiotherapeut Andros Clinics
2019 – heden Gastdocent fysiotherapie aan de Leidse Hogeschool
2015 – heden Bekkenfysiotherapeut F-act Pelvic Pain Clinic
2014 – 2014 Fysiotherapeut bij Actifytaal
2010 – 2013 Fysiotherapeut bij Fysiomed Bravenboer
2008 – 2010 Fysiotherapeut bij Fysiotherapie Schuilenburg

Opleidingen

2016 Master bekkenfysiotherapie SOMT
2013 Gediplomeerd echografist Musculoskeletal Ultrasound, Fontys Hogescholen
2010 bijscholing schouder, SOMT
2008 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht

Neem contact met ons op

Maak afspraak