Eigen spreekuur voor overactieve blaas, terugkerende blaasontstekingen en incontinentie

Dr. Dick Janssen Arts
2 juni 2020

Andros Blaascentrum start met spreekuren die speciaal zijn opgezet voor vrouwen met een overactieve blaas, terugkerende blaasontstekingen of ongewenst urineverlies.

In de afgelopen jaren heeft het Centrum voor Blaaspijnsyndroom van Andros Blaascentrum veel bekendheid gekregen. De multidisciplinaire aanpak en de mooie resultaten voor blaaspijnsyndroom zorgden ervoor dat ook steeds meer vrouwen met andere blaasklachten Andros Blaascentrum om hulp kwamen vragen. Daarom is er nu een eigen spreekuur gestart voor vrouwen met een overactieve blaas, terugkerende blaasontstekingen of ongewenst urineverlies.

Dr. Dick Janssen is de behandeld arts. Hij werkt met een multidisciplinaire team om tot een optimale behandeling te komen. Na een uitgebreid onderzoek door arts en bekkenfysiotherapeut zal samen met u een behandelplan opgesteld worden. Indien nodig kan hij daarbij onze continentieverpleegkundigen, onze gynaecoloog, seksuoloog of diëtist inschakelen om de diagnostiek en de behandeling zo compleet mogelijk te maken.

‘De overactieve blaas, terugkerende blaasontstekingen en incontinentie zijn mijn expertise. Al sinds 2008 ben ik betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar o.a. de overactieve blaas en urodynamica bij het Radboudumc’ aldus Dick Janssen.

Dr. Dick Janssen is arts, opgeleid en gepromoveerd bij de afdeling Urologie van het Radboudumc in Nijmegen. De spreekuren starten eind mei op woensdag in Baarn en eind deze zomer op vrijdag in Arnhem.

Lees verder over overactieve blaas

Lees verder over blaasontstekingen

Lees verder over incontinentie

Dr. Dick Janssen Arts
Auteur: Dr. Dick Janssen is arts bij Andros en doet wetenschappelijk naar blaaspijnsyndroom, overactieve blaas en urodynamica bij Radboudumc.
Laatste update: 2 juni 2020

Neem contact met ons op